Waarom onze organisatie

‘Building for generations’

Onze recruiter

Over ons

VT Logistics te Lommel is sinds 2020 de eerste volledig geautomatiseerde én onafhankelijke leeggoedcentrale in de Benelux. Op deze nieuwe, energiezuinige site van 15.000 m2 staat een volautomatische installatie die drankenhandelaars en brouwerijen volledig ontzorgt. Het state of the art machinepark kan alle soorten flesjes leeggoed spoelen, uitsorteren, ontsleeven, ontdoppen, herverpakken en transportklaar maken. Dit alles op één plek, tot maar liefst 900.000 flesjes per dag of 22 miljoen stuks per jaar!

VT Logistics richt zich op de circulaire economie en duurzame innovatie. Door alles op één locatie te centraliseren bespaart dit hoogtechnologische topbedrijf op kilometers en op C02 uitstoot.

VT Logistics is een hecht, trots en klantgericht familiebedrijf waar een vertrouwensvolle samenwerking met eigen medewerkers, klanten en leveranciers de basis vormt voor haar uitzonderlijke groeicijfers.

 



Onze waarden

Familiebedrijf
Een woord is een woord, reeds 60 jaar lang, werken met én voor alle generaties, met haar unieke klanten-aanpak en oerdegelijke service.
Innovatief
focust op de nieuwste bouwmethodes zoals BIM en Bouwteams
Klantgericht
Haex biedt een kwaliteitsgerichte afhandeling van design tot afwerking en focust op de nieuwste bouwmethodes zoals BIM en Bouwteams om de klant volledig te ontzorgen.