Over ons

Dagelijks ervaren we bij Combilo de dynamiek import, export verpakken en distribueren van verse groenten en fruit. Al bijna 100 jaar verbinden wij aanbod en vraag van teler, retailer, importeur en groothandel.

We werken met geavanceerde systemen ICT-systemen die naadloos communiceren met de systemen van onze Nederlandse leveranciers en Europese afnemers. De techniek helpt ons, geeft snelheid en inzicht. Onze uitdaging zit niet alleen in de omloopsnelheid van de dagverse producten, maar ook in meer productvarianten, verpakkingsmogelijkheden, strikte regelgeving en terecht kritische consumenten.

In deze complexe omgeving willen we de meest betrouwbare partner zijn voor onze leveranciers en afnemers. Tevreden partners en klanten, daar werken we elke dag aan!

Werken bij Combilo: 
Wij zijn een gerenommeerd en dynamisch bedrijf in Waddinxveen. We zijn gespecialiseerd in import, export, verpakken en distribueren van verse groenten en fruit. Dat doen we voor vooraanstaande retailers, discounters en importeurs in heel Europa. We zijn trots op ons bedrijf en dat houden we graag zo! En daarom zoeken we versterking. Bekijk onze vacatures!