Over ons

Werk mee aan het nieuwe lokaal.

Boerschappen is niet alleen een maaltijdbox-bedrijf maar inmiddels het grootste korte keten initiatief van Nederland. Boerschappen is opgericht met als doel om goed en gezond eten snel bij de consument te krijgen, zonder dat er onnodige schakels in de keten betrokken zijn én met volledige transparantie over de herkomst van de producten. Binnen 12 uur bezoeken wij tientallen boerderijen, controleren alle producten, pakken de boodschappenboxen in, en zorgen we dat ze bij onze klanten door heel Nederland komen.

Boerschappen is sinds 2022 een coöperatie geworden waar mensen die onze missie ondersteunen, mede-eigenaar zijn. Een coöperatie biedt de ideale vorm voor de manier waarop wij willen groeien; met aandeelhouders die niet enkel een commercieel belang hebben, maar de wereld ook een stukje mooier willen maken én achterlaten. En bovendien samen met ons willen optrekken in onze missie om een voedselketen te maken die deugt voor iedereen die erin betrokken is.

Sinds de oprichting in 2013 zijn wij heel snel gegroeid. De afgelopen 2 jaar zelfs met bijna 500%. Met ons team van meer dan 60 collega's, duizenden klanten én de verhuizing naar ons nieuwe pand zijn we klaar voor de toekomst. We willen nog véél verder opschalen en nog véél meer impact maken. Om dit doel te kunnen realiseren gaan we dit jaar onder andere veel investeren in een nieuw IT-platform en een nieuwe productieflow.