Over ons

Bij Agidens vinden we het uiterst belangrijk om duidelijk te zeggen waarvoor wij staan. CEO & Managing Director Geert Stienen legt uit: ā€œWeĀ  vinden het belangrijk om te definiĆ«ren waarom wij doen wat wij doen, zowel naar onze klanten en partners als naar onze medewerkers en toekomstige collegaā€™s.

Onze baseline ā€˜Progress brings us togetherā€™ omvat perfect die why van Agidens: streven naar verbetering en team spirit zijn cruciaal in ons bedrijf. Meer zelfs, die drive is de connectie tussen alle stakeholders van ons bedrijf: samen met collegaā€™s, partnerbedrijven en klanten zoeken wij naar betere oplossingen voor de industrie en infrastructuur. Dat is de vooruitgang die wij samen leveren.ā€
Hoe vooruitgang ons samenbrengt: Ā 
  • Progress for colleagues: jezelf voortdurend kunnen ontwikkelen is cruciaal bij Agidens. Nieuwe dingen leren en innoveren in een hecht team zorgt voor gelukkige werknemers.
  • Progress for customers: onze klanten zijn samen met ons op zoek naar betere en modernere oplossingen die hun installaties of procedures efficiĆ«nter, veiliger en betrouwbaarder maken.
  • Progress for partners: we bouwen duurzame relaties met partnerbedrijven die ook steeds weer nieuwe ideeĆ«n en oplossingen vinden om beter te doen.
  • Progress for society: minder vervuiling, efficiĆ«ntere infrastructuur, veiligere industrieĆ«n en productenā€¦ Dat is wat wij noemen: vooruitgang. Wij doen ons deel.

Ons verhaal
We geloven in vooruitgang. Want "Progress brings us together". Daarom brengen we oplossingen die zorgen voor meer efficiĆ«ntie, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. We doen dat aan de hand van advies & engineering, geautomatiseerde oplossingen en maintenance & service support. Want to make progress? Letā€™s get together.